„Fiecare dintre noi trebuie să se dezbrace și să muncească”. O gafă a președintelui belarus a stârnit o nouă modă pe Instagram (FOTO)

„Fiecare dintre noi trebuie să se dezbrace și să muncească”. O gafă a președintelui belarus a stârnit o nouă modă pe Instagram (FOTO)

Mai mulţi tineri din belarus s-au fotografiat dezbrăcaţi la birou şi au postat imaginile pe reţelele de socializare. Acest lucru s-a întâmplat după ce preşedintele Aleksandr Lukaşenkoa spus, din greşeală, că cetăţenii trebuie să se dezbrace şi să lucreze, potrivittelegraph.co.uk.

„Inovații, tehnologii IT, privatizare. Totul este clar. Le-am cucerit pe toate. Dar, într-un final, totul e foarte simplu: fiecare dintre noi trebuie să se dezbrace și să muncească“, a spus președintele săptămâna trecută la o conferință în Minsk.

Imediat după această declarație, tinerii au lansat o campani pe internet, în care au îndemnat angajaţii să renunţe la haine, pentru a respecta spusele președintelui.

„Ştiţi ce trebuie să faceţi, cum să faceţi, obiectivele care trebuie atinse (…), dar toată viaţa noastră se rezumă la lucruri simple: ar trebui să ne dezbrăcăm şi să muncim”, a declarat Lukaşenko,descris la un moment dat drept „ultimul dictator al Europei”, pe 23 iunie.

Cu toate acestea, preşedintele Aleksandr Lukaşenko a vrut să spună „să ne dezvoltăm şi să muncim”, dar termenii „razvivaţa” şi „razdevaţa” sunt foarte apropiaţi din punct de vedere fonetic.

O gafă a președintelui belarus

#раздеватьсяиработать #чеммыхуже))

O fotografie postată de Макс Плетнёв (@poopser87) pe

Dezbracă-te și muncește!

#раздеватьсяиработать #флэшмоб

O fotografie postată de Dina Govorun (Халилова) (@khalildin) pe

„Fiecare dintre noi trebuie să se dezbrace și să muncească”