Filmările la ”The Batman” au fost reluate, la două săptămâni de la confirmarea unui caz de Covid-19 în echipa de producţie

Filmările la ”The Batman” au fost reluate, la două săptămâni de la confirmarea unui caz de Covid-19 în echipa de producţie
foto: pixabay

Companiaamericană specializată în producerea de filme și de diferite spectacole de televiziune,Warner Bros, a anunțat joi că filmările pentru pelicula ”The Batman”au fost reluate, după ce au fost oprite în urmă cu două săptămâni când un membru al echipei de producţie – despre care presa a scris că ar fi vorba de Robert Pattinson – a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, transmite agenția de știri Reuters.

Filmările la „The Batman”, reluate după ce o persoană din echipa de producție a fost testată pozitiv pentru Covid-19

”După o pauză impusă de precauţii pentru carantina COVID-19, filmările la Batman au fost reluate în Regatul Unit”, a precizat un reprezentant al companiei Warner Bros,într-o declaraţie.

După ce filmările la „The Batman” au fost oprite la doar câteva zile după ce se reluaseră, numeroase publicaţii au scris că faimosul actor, Robert Pattinson, a fost persoana infectată cu coronavirus la începutul lunii septembrie. Cu toate acestea, studioul nu a oferit un drept la replică. Nici nu a confirmat, nici nu a negat informaţia speculată de mass-media.

Actorul Robert Pattinson ar fi fost testat pozitiv pentru coronavirus

Reamintim faptul că la acel moment, un purtător de cuvânt de la studiourile Warner Bros a confirmat că un membru al echipei care lucrează la producția „The Batman” a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume. A precizat doar că persoana respectivă în prezent este în izolare, iar filmările sunt întrerupte temporar.PublicațiileVanity FairșiHollywood Reporterau citat însă surse sub acoperirea anonimatului care au spuscă a fost vorba chiar despre starul filmului, Robert Pattinson.

Oprirea filmărilor a scos în evidenţă provocările cu care se confruntă Hollywoodul în încercarea de a-şi relua activitatea după ce luni întregi producţiile au fost oprite şi pentru a aplica măsuri stricte de siguranţă pentru combaterea infectărilor cu noul coronavirus.

Filmările la pelicula ”The Batman”au fost reluate în nordul Londrei cu doar trei zile înaintea confirmării testului pozitiv după ce fuseseră oprite la mijlocul lui martie, alături de alte zeci de filme şi emisiuni de televiziune din diferite colţuri ale globului din cauza crizei sanitare declanșată de noul virus ucigaș Covid-19.

În ciuda speculațiilor apărute în spațiul public, nu se ştie nici acum în ce măsură actorul Robert Pattinson, în vârstă de 34 de ani, cunoscut pentru rolul său din seria de filme cu vampiri ”Twilight”, ar fi avut simptome specifice de Covid-19.

Filmările la pelicula cu eroi ar trebui să dureze încă trei luni, conform presei de la Hollywood.

De menționat este că lansarea filmului ”Batman” a fost amânată, din iunie 2021, pentru octombrie 2021.