Fiul cel mic al lui Gaddafi, ucis în timpul unui raid aerian al forţelor NATO

Fiul cel mic al lui Gaddafi, ucis în timpul unui raid aerian al forţelor NATO
Fiul cel mic al Muammar Gaddafi, precum şi alţi trei nepoţi ai liderului libian, au fost ucişi în timpul unui raid aerian al NATO care a vizat reşedinţa colonelului, a anunţat un purtător de cuvânt de la...

Fiul cel mic al Muammar Gaddafi, precum şi alţi trei nepoţi ai liderului libian, au fost ucişi în timpul unui raid aerian al NATO care a vizat reşedinţa colonelului, a anunţat un purtător de cuvânt de la Tripoli, citat de Reuters.

Saif Al-Arab, în vârstă de 29 de ani, unul dintre fiii lui Gaddafi, nu s-a afirmat pe scena politică, rolul său în cadrul statului fiind limitat.

Potrivit purtătorului de cuvânt, cei trei nepoţi ai liderului libian ucişi în timpul raidului aerian erau copii.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)