Foc deschis în cantina unei școli americane: Vinovatul, un copil de cinci ani, a fost reținut de poliție

Foc deschis în cantina unei școli americane: Vinovatul, un copil de cinci ani, a fost reținut de poliție
Poliția a reținut un băiat de cinci ani de zile după ce acesta a tras mai multe focuri de armă, joi dimineața, în cantina unei școli din Memphis, din statul american Tennessee. Incidentul nu s-a soldat cu...

Poliția a reținut un băiat de cinci ani de zile după ce acesta a tras mai multe focuri de armă, joi dimineața, în cantina unei școli din Memphis, din statul american Tennessee.

Incidentul nu s-a soldat cu victime, din fericire, însă băiatul a fost luat în custodia poliției. Copilul, elev la şcoala primară Westside, a adus în incinta şcolii un pistol, ascuns în rucsac.

Arma ce o avea asupra sa s-a descărcat accidental în rucsac, iar nimeni nu știe de unde a luat el arma, transmite NBC News.

„Personalul i-a confiscat imediat rucsacul,” a declarat Christian Ross, însărcinată cu comunicarea la administraţia de şcoli Shelby County. „Securitatea în şcolile noastre a fost consolidată, dar noi am aflat că prin acest incident nu a fost urmărit scopul de rănit pe cineva.”

Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)