Forțele pro-Gaddafi au bombardat Dehiba: 8 morți și 15 răniți

Forțele pro-Gaddafi au bombardat Dehiba: 8 morți și 15 răniți

În urma confruntărilor între trupele pro-Gaddafi și insurgenți în Libia opt rebeli libieni au fost uciși, iar alți 15 sunt răniți, informează BBC.

„Transportați la spitalul din Dehiba, opt rebeli au murit, iar alți 15 sunt în continuare spitalizați, după ce 20 de obuze au căzut în acest sector”, arată sursa precizată.

Potrivit agenției oficiale tunisiană TAP, punctul libian de trecere a frontierei de la Wazan este închis, însă postul de frontieră corespondent din partea tunisiană încă este deschis.

„Trupele pro-Gaddafi se apropie din ce în ce mai mult de frontiera tunisiană și de pozițiile ocupate de armata tunisiană și de garda sa națională pentru a o proteja”, arată TAP.

Oficialii regimului lui Muammar Gaddafi au amenințat că vor recurge chiar și la „scuturi umane” pentru a proteja releele de telecomunicații vizate de raidurile NATO.

Informația a fost transmisă după ce anterior un general britanic cerea NATO extinderea raidurilor aeriene și distrugerea infrastructurii care îl menține pe dictatorul libian la putere.