Fostul avocat al lui TRUMP și-a amânat audierea din Congres, pentru că susține că ar fi fost AMENINȚAT de președinte

Fostul avocat al lui TRUMP și-a amânat audierea din Congres, pentru că susține că ar fi fost AMENINȚAT de președinte

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, trebuia să depună mărturie în Congres pe 7 februarie, dar a decis să amâne audierea, invocând amenințări împotriva familiei sale venite în special de la președintele SUA, relatează AFP și Reuters preluate de Agerpres.

Anunțul a fost făcut chiar de consilierul lui Cohen pe zona de media, avocatul Lanny Davis, care a reclamat că acesta a decis să îşi amâne audierea pentru o dată ulterioară din cauza „unor ameninţări neîntrerupte împotriva familiei sale din partea preşedintelui Trump”, precum și datorită cooperării cu anchetatorii.

Michael Cohen a devenit un martor potențial periculos pentru Trump, în condițiile în care acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a recunoscut că a cumpărat tăcerea a două femei care ar fi avut relaţii sexuale cu miliardarul newyorkez.

Trump l-a numit „turnător” pe Cohen într-o postare pe Twitter de luna trecută pentru colaborarea cu procurorii. Ba mai mult, scriu sursele citate, într-un interviu pentru Fox News din această lună, Trump a sugerat că ar avea informaţii compromiţătoare despre socrul lui Cohen.