Fostul avocat al lui Trump va susține o audiere publică înainte de închisoare! Trebuia să vină deja în Congres, dar s-ar fi dat „lovit”

Fostul avocat al lui Trump va susține o audiere publică înainte de închisoare! Trebuia să vină deja în Congres, dar s-ar fi dat „lovit”

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, va depune mărturie în fața Congresului înainte de 6 martie, atunci când va intra în închisoare, potrivit Reuters.

Publicația CNBC susține că acesta va discuta mai întâi cu Comisiile de informații din Congres, în spatele ușilor închise, urmând ca ulterior să susțină o audiere publică în fața unei alte comisii din Congres.

Cohen, care a fost condamnat la trei ani de închisoare în decembrie, trebuia să vină deja în fața cogresmenilor din zona de informații, marți, dar și-a anulat apariția din cauza unei presupuse operații la umăr.

„Deja ne-a tras clapa, spunându-ne că nu poate fi în Washington, astăzi, din cauza unei afecțiuni de sănătate. Totuși, pe Twitter, un reporter anunță că l-a văzut având o noapte nebună, sâmbătă, când cina în New York alături de cinci prieteni. Nu părea să aibă nicio problemă de sănătate. Ba mai mult, ieșise cu soția sa în oraș aseară”, a spus Richard Burr, șeful Comisiei de informații din Senat.

Ultima oră
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt
22:01 - Cristian Bușoi, despre stimularea vaccinării împotriva COVID-19: „Trebuie pornită o campanie pozitivă și trebuie făcute eforturi în plus”
21:47 - MAE, după incidentul violent din strâmtoarea Hormuz: Autoritățile omaneze au confirmat decesul navigatorului român. Vom urmări activ investigația în curs
21:26 - Studiu: Persoanele vaccinate care se infectează cu noua tulpină Delta sunt extrem de contagioase
21:25 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: Vom face eforturi pentru a proteja în primul rând personalul sanitar și cel didactic (VIDEO)