Fostul campion mondial la şah Garry Kasparov riscă cinci ani de închisoare după ce ar fi mușcat de deget un polițist

Fostul campion mondial la şah Garry Kasparov riscă cinci ani de închisoare după ce ar fi mușcat de deget un polițist
Fostul campion mondial la şah, Garry Kasparov, riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare. El ar fi opus rezistenţă forţelor de ordine şi l-ar fi muşcat de deget pe unul dintre poliţiştii care l-au...

Fostul campion mondial la şah, Garry Kasparov, riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare. El ar fi opus rezistenţă forţelor de ordine şi l-ar fi muşcat de deget pe unul dintre poliţiştii care l-au evacuat cu forţa din faţa tribunalului din Moscova.

Marele maestru al șahului protesta împotriva deciziei curţii de a le condamna pe cele trei membre ale grupului Pussy Riot la doi ani de închisoare pentru huliganism.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că fostul sportiv l-a agresat pe un agent aflat în misiune. Kasparov susţine că a fost vorba de un abuz din partea poliţiei şi a negat gestul de care este acuzat.

Considerat mândria sportului sovietic pe timpul fostei URSS, Kasparov a devenit persona non-grata în Rusia după ce a înfiinţat un partid politic care se opune perpetuării la putere a preşedintelui Putin.

Ultima oră
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei