Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția

Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone, arestat pentru că deținea o armă în timpul îmbarcării unui zbor spre Elveția
Foto: celebfamily.com

Bernie Ecclestone a fost arestat în Brazilia pentru că deținea o armă asupra sa, în timp ce se îmbarca într-un avion privat către Elveția. Fostul suprem de F1 susține că nu știa că în bagaj se afla o armă de foc.

Fostul director de Formula 1 Bernie Ecclestone a fost arestat în Brazilia

Bernie Ecclestone a fost arestat miercuri seara în Brazilia pentru că a purtat ilegal o armă în timp ce se urca într-un avion privat către Elveția, a anunțat joi poliția locală.

Poliția braziliană a găsit un pistol LW Seecamp .32 fără documente în bagajul fostului suprem de Formula 1 în timpul unei examinări cu raze X, a declarat poliția într-un comunicat.

Ei au adăugat că a fost apoi arestat și dus la o unitate de pe aeroportul Viracopos din Campinas.

Ecclestone a recunoscut că deține pistolul

Ecclestone, în vârstă de 91 de ani, a recunoscut că deține pistolul, dar a spus că nu știa că se afla în bagajul său la momentul respectiv, a spus poliția.

Britanicul a plătit cauțiune și a fost eliberat să călătorească în Elveția, conform Dailymail.ro.

Potrivit Globo, pistolul era în buzunarul cămășii și nu avea încărcătorul sau muniția.

Ecclestone este căsătorit cu Fabiana Ecclestone, născută în Brazilia, vicepreședinte FIA și membru al Consiliului Mondial al Sporturilor cu Motor.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Consilierului Mondial al Sporturilor cu Motor, unde ea participaregulat la întâlniri.
Aceștia au participat la mai multe evenimente în țara din America de Sud în mai, inclusiv la o cursă locală de mașini Stock Car în mediul rural de lângă Sao Paulo și la o întâlnire cu triplul campion mondial Nelson Piquet la Brasilia.

Urmăriți B1TV.ro și pe