Germania: Elevelor dintr-o școală li s-a cerut să-și acopere brațele și picioarele pentru ca refugiații sirieni să fie liniștiți

Germania: Elevelor dintr-o școală li s-a cerut să-și acopere brațele și picioarele pentru ca refugiații sirieni să fie liniștiți
Foto: aktual24

Directorul unei școli din Bavaria a fost nevoit să le spună elevelor să-și acopere brațele și picioarele pentru a se proteja de sirienii din zonă, informează The Local.

Martin Thalhammer, șeful Wilhelm-Diess-Gymnasium din orașul Pocking, a trimis o scrisoare părinților în care a solicitat ca fetele să se abțină de la a purta „haine care arată prea mult”, deoarece „cazarea refugiaților”, respectiv a sute de sirieni, s-a realizat lângă sala de sport a școlii. Directorul a mai transmis că sala de sport a fost închisă, iar orele de educație fizică se vor desfășura la o școală primară din vecinătate.

„Cetățenii sirieni sunt în principal musulmani și vorbesc araba. Refugiații sunt marcați de propria lor cultură. Deoarece școala noastră este chiar lângă locul în care aceștia locuiesc, fetele ar trebui să poarte haine decente. Apariția cu topuri sau bluze fără mâneci, pantaloni scurți sau fuste mini ar putea duce la neînțelegeri”.

Neînțelegerile se referă la  atacuri sexuale asupra fetelor albe, așa cum s-a întâmplat în cazul în care bărbații din lumea a treia au descins în state europene. Un exemplu este Suedia, stat în care numărul de violuri a crescut atât de mult încât națiunea a fost clasificată oficial ca fiind ” Capitala Occidentală a violului” și se află pe locul secund pe lista țărilor privind cazurile de viol, fiind depășită doar de Lesotho în Africa de Sud.

Martin Thalhammer i-a mai informat pe părinți și asupra măsurilor de securitate: „Pentru refugiați, accesul la grădinile școlare și clădiri este strict interzis. Numărul cadrelor didactice care supraveghează în timpul pauzelor a crescut „.

Elevii să se abțină de la a se „încrunta în direcția refugiaților sau de a le face fotografii. (…) Remarcile depreciative sau rasiale nu pot fi tolerate în nici un fel”, a mai scris directorul școlii în scrisoare.

Potrivit publicației Die Welt, scrisoarea nu a fost bine primită de unii părinți, dar un politician local a declarat că măsura a fost absolut necesară.

„Când adolescenții musulmani merg la piscine sunt copleșiți când văd fete in bikini. Acești băieți provin dintr-o cultură astfel încât dacă văd piele de femeie se încruntă și astfel deranjează fetele noastre fără să realizeze. Evident asta ne îngrijorează”, a declarat politicianul.

Ultima oră
08:57 - Diana Șoșoacă cere să îi fie prezentate „toate dovezile științifice care atestă existența virusului”
08:57 - Alexandru Rafila îl critică pe Florin Cîțu: Mă aşteptam la nişte soluţii de sănătate publică, nu la anchete în care dânsul se anchetează singur să vedem de ce nu a făcut nimic
08:32 - Dan Barna face scandal după ieșirea de la guvernare: „România a ajuns cel mai mare donator de vaccinuri din Europa”
08:31 - Klaus Iohannis va participa la congresul PNL: „Îl încurajez pe Florin să continue şi să nu se teamă” / Ce spune președintele despre ultimele declarații ale lui Ludovic Orban
08:28 - Klaus Iohannis, mesaj categoric la Adunarea Generală ONU. Susține vaccinarea obligatorie anti-COVID, pentru anumite categorii profesionale
08:23 - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante “îngrijorătoare” ale coronavirusului
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz