Gest bizar al unui ofițer de poliție în timpul luării de ostatici din Franța: Internauții l-au taxat imediat pe polițist (VIDEO)

Gest bizar al unui ofițer de poliție în timpul luării de ostatici din Franța: Internauții l-au taxat imediat pe polițist (VIDEO)

Luarea de ostatici care a avut loc marți într-o biserică din Franța a fost tratată pe larg de televiziunile din Hexagon care au trimis corespondențiîn încercarea de a suprinde cât mai multe imagini de la locul tragediei.

Însă din cauza zonei de securitate care a fost instituită de forțele de ordine, camerele de luat vederi nu au putut capta imagini foarte precise. O scenă ciudată a fost surprinsă însă de unul dintre obiective, informează Lesoir.be.

Un ofițer de securitate care se afla chiar la limita perimetrului de securitate a apărut în direct la BFMTV făcând un gest bizar. În mare grabă, polițistul s-a urcat la volanul mașinii sale, care era parcată în zonă, a mutat-o câțivametri în spate pentru ca imediat să o readucăla locul unde era așezată inițial.

Un internaut a fost cel care a observat momentulla televizor și a atras imediat atenția pe rețelele de socializare asupra scenei ieșite din comun.

Ironic, bărbatul a scris pe Twitter că polițitul în cauză este un adevărat erou.

”Acest ofițer de poliție vine alergând. Ceea ce va face se va dovedi cu adevărat decisiv”, a comentat internautul.

Gestul bizar al unui ofițer de poliție în timpul luării de ostatici din Franța

#DIRECT_ONE_4no180 Close#