Gest impresionant: Ariana Grande și-a vizitat fanii spitalizați în urma atentatului de la Manchester (FOTO, VIDEO)

Gest impresionant: Ariana Grande și-a vizitat fanii spitalizați în urma atentatului de la Manchester (FOTO, VIDEO)
Foto: businessinsider.com

Gest impresionant pentru fanii Arianei Grande. Artista a mers în vizită la spitalul din Manchester acolo unde sunt internate o parte dintre persoanele rănite în atentatul terorist de pe 22 mai, informează The Guardian.Ariana va ţine în Manchester un nou concert pentru a strânge fonduri în sprijinul victimelor atacului terorist.

Ariana Grande și-a vizitat fanii răniți în atentatul terorist din 22 mai și aflați acum pe patul de spital. Fotografii în care vedeta apare alături de o fetiță care a avut de suferit în urma atacului au făcut înconjurul reţelelor de socializare.

Ariana Grande va cânta weekendul acesta din nou, în Anglia, în cadrul unui concert caritabil. Banii obţinuţi din bilete vor fi donaţi victimelor şi familiilor afectate de atacul terorist din faţa Manchester Arena.

Şi Robbie Williams a avut în această săptămână un concert la Manchester, ocazie cu care a tinut să-și încurajeze fanii.

Williams şi-a încheiat prestaţia cu melodia Angels şi cu un mesaj pentru victimele atentatului din urma cu două săptămâni.

22 de oameni, dintre care șapte copii au murit dupa ce teroristul Salman Abedi a detonat o bombă. Cincizeci de răniţi în atac se află acum internaţi, iar 17 dintre ei sunt în stare critică.

Gest impresionant: Ariana Grande și-a vizitat fanii spitalizați în urma atentatului de la Manchester

#DIRECT_ONE_d6l40c#

Foto:twitter.com/dustyblu10

Ultima oră
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit