Gest revoltător al unei companii aeriene. Pasagerii au fost puși să facă chetă pentru a cumpăra piesa defectă din cauza căreia nu puteau decola

Gest revoltător al unei companii aeriene. Pasagerii au fost puși să facă chetă pentru a cumpăra piesa defectă din cauza căreia nu puteau decola

După o așteptare de zece ore pentru a decola, un angajat al companiei aeriene naționale poloneze LOT a cerut pasagerilor zborului Beijing-Varşovia să strângă bani pentru a cumpăra piesa care se stricase, și anume o pompă hidraulică.

Fiindcă se săturaseră să tot aștepte ca avionul să decoleze, patru dintre cei aflați la bord au acceptat să ofere bani, potrivit publicațieiOuest-France, citată deAgerpres.

„Într-un final, suma necesară a fost colectată, dar banii au fost returnaţi celor patru pasageri la sosirea avionului la Varşovia”, a declarat unul dintre călătorii pentru postul de televiziune polonez TVN24.

Drept recompensă, cei patru binevoitori au primit bilete gratuite, dar nu s-a menționat pentru câte zboruri.

Firma LOT a ținut să se distanțeze de acest comportament al angajatului său, pe care îl califică drept o „greşeala gravă”.

Totuși, angajatul cu pricina a ținut să evidențieze faptul că cele zece ore de așteptare ar fi fost mult mai multe dacă nu ar fi luat atitudine și nu ar fi cerut bani pasagerilor.

Ultima oră
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz. Incidentul s-a soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)
16:33 - Klaus Iohannis, la „Săptămâna Haferland”: Ca stat profund atașat idealurilor de diversitate și unitate europeană, România este locul în care diversitatea etnică, religioasă și culturală este respectată (VIDEO)
16:00 - Traficul din București, blocat de un șofer de 90 de ani. Bătrânelul a uitat să se întoarcă acasă
14:35 - Maia Sandu a urcat pe Vârful Moldoveanu. Imaginea cu președintele Republicii Moldova în România, devenită virală (FOTO)