Până la urmă s-a întâmplat! Decizia șoc a fost luată la Exatlon: După cum toată lumea bănuia, e vorba de Giani Kiriţă!

Până la urmă s-a întâmplat! Decizia șoc a fost luată la Exatlon: După cum toată lumea bănuia, e vorba de Giani Kiriţă!

Giani Kiriţă, antrenorul Faimoșilor în sezonul 2 la Exatlon, a vorbit pentru prima dată despre concurentul pe care nu ar fi dorit sub nicio formă să îl aibă în echipa sa. Este vorba despre Silviu, cel care a plecat recent din echipa Faimoșilor.

“A fost şi va rămâne pe viaţă concurentul pe care nu mi l-am dorit niciodată şi nu mi l-aş mai dori în nici un concurs de genul ăsta. Pentru că băiatul ăsta a venit de acasă, deşi a avut un sezon în faţă, total nepregătit. După vreo două săptămâni i-am zis că n-are nici o treabă cu Exatlonul, a început să şi mintă, să spună că m-am luat de el”, a spus antrenorul.

Giana Kiriţă l-a atacat dur pe Silviu şi i-a reproşat că a adunat doar două puncte în o lună întreagă, potrivit WowBiz.

„El, pentru mine, nici măcar concurent Exatlon nu e, este o fetiţă! Nu ştiu de ce a venit băiatul ăsta! V-am spus, Exatlon este un concurs foarte dur, un concurs în care se şlefuiesc caracterele. Am încercat să-i explic ce înseamnă Exatlon atât pe trasee, cât şi în viaţa de grup. N-a înţeles absolut nimic!

Culmea tupeului, are boala asta de a vorbi ceea ce nu trebuie. El a venit o lună de zile, a luat două puncte trase de păr după care n-a fost în stare să sară de pe un tobogan de 5 metri pe care un copil de 5 ani e fericit dacă îl arunci.

Oameni ca el ajung în Exatlon, fac de râs Exatlonul şi pe urmă au tupeul să dea vina pe mine, de exemplu. Că eu îmi asum, n-am nici un fel de problemă! Oameni buni, n-ai cum să faci aşa ceva niciodată!”, a declarat Kiriță pentru Wowbiz.ro.

Tags: