Google strânge bani pentru refugiați și imigranți: "Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră"

Google strânge bani pentru refugiați și imigranți: "Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră"

Google a demarat o campanie umanitară pentru a ajuta criza refugiaților și a imigranților.

Toţi utilizatorii care accesează site-ul Google sunt întâmpinaţi de un mesaj prin care compania din spatele motorului de căutare face un apel la donaţii pentru refugiaţi.

Google va echivala suma obținută din donații, scopul fiind să se strângă 10 milioane de euro.

„Împreună putem face mai mult. Ajutați prin donație, iar Google va dona aceași sumă ca dumneavoastră”, este mesajul de întâmpinare de pe site.

„Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord se confruntă cu o criză de imigranţi – cea mai mare de la al doilea Război Mondial. Google a donat 1 milion de euro organizaţilor care oferă asistenţă umanitară şi te invităm să ni te alături printr-o donaţie chiar azi. Pentru a dubla impactul contribuţiei tale, Google va echivala primele 5 milioane de euro strânşi din donaţii, până când împreună vom strânge 10 milioane de euro”, se arată în mesajul postat de Google.

Ultima oră
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”