Grecia, în stare de alertă după lovitura de stat din Turcia: Mii de români se află în vacanță pe litoralul elen

Grecia, în stare de alertă după lovitura de stat din Turcia: Mii de români se află în vacanță pe litoralul elen

Autorităţile elene și-au pusarmata în stare de alertă, după lovitura de stat anunțată de ofialii de la Ankata.

Este cunoscut faptul că Grecia şi Turcia sunt vechi rivali regionali şi au purtat războaie în urmă cu câteva decenii, scrie news.ro.

Grecia este o destinația de vacanță foarte populară printre români. Cel mai probabil mulți dintre ei vor decide să se întoarcă în țară în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, MAE recomandă românilor aflați în Turcia să nu iasă din locurile de cazare și să apeleze numerele de telefon+90.312.44.77.920; +90 212 3583541; +90 212 3580516; +90 212 3583537, +90 232 4650579 pentru mai multe informații.

Vineri, controlul Turciei a fost preluat de armată.Mai mulţi lideri politici au fostluaţi ostatici, iarErdogan a cerutazil politic în Germania, dar i-a fost refuzat. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”