Prinţul Charles ÎNGRIJORAT pentru copilul lui Meghan şi al lui Harry: Suntem nebuni dacă…

Prinţul Charles ÎNGRIJORAT pentru copilul lui Meghan şi al lui Harry: Suntem nebuni dacă...
Prințul Charles s-a arătat îngrijorat de viitorul nepotului său și a generațiilor viitoare, în timpul vizitei sale în Ghana, prinţul a făcut declaraţii surprinzătoare. Mai precis, a afirmat că e profund

Prințul Charles s-a arătat îngrijorat de viitorul nepotului său și a generațiilor viitoare, în timpul vizitei sale în Ghana, prinţul a făcut declaraţii surprinzătoare.

Mai precis, a afirmat că e profund îngrijorat pentru generaţiile viitoare-din care face parte şi nepotul său, din cauza lumii în care e posibil să fie obligaţi să trăiască, potrivit perfecte.ro.

Prinţul se teme că din pricina poluării masive a mediului, aceştia vor avea de înfruntat “o lume complet afectată, distrusă de-a dreptul.”

Asta dacă nu se face rapid ceva pentru a schimba lucrurile.

Prinţul a declarat că “mă pregătesc să mai am un nepoţel şi cred că şi o parte dintre voi sunt în această situaţie. ŞI mi se pare că suntem nebuni dacă îi aruncăm într-o lume complet poluată, afectată, de-a dreptul. distrusă. Toţi copiii merită un viitor mai bun.”

Prinţul a recomandat o schimbare radicală a modului prin care deşeurile sunt aruncate sau reciclate. S-a declarat îngrijorat în special în privinţa modului prin care, anual, tone de plastic poluează mările şi oceanele.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)