Hackerii Anonymous au spart canelele TV din Rusia și arată pierderile rușilor din Ucraina

Hackerii Anonymous au spart canelele TV din Rusia și arată pierderile rușilor din Ucraina
Foto: Hepta/Alexei Danichev / Sputnik

Hackerii Anonymous care au declarat oficial război Rusiei, lansând „Operațiunea Rusia”, au spart din nou serverele de streaming și canalele de propagandă de știri TV în Rusia pentru a difuza imagini cu distrugerea bunurilor militare rusești.

Gruparea de hackeri internaționali vor prin această mișcare să deschidă ochii rușilor de rând pentru a vedea realitatea din Ucraina și nu minciunile zilnice lansate de propaganda de la Kremlin.

Mai multe detalii, pe newsweek.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:16 - Amenzi pentru șoferii care făceau drifturi în Poiana Brașov. Legea prevede amenzi de până la 725 de lei pentru „derapaje controlate, în vederea întoarcerii și rotirii autovehiculului”
15:13 - Ploiești: peste 130.000 de apartamente fără căldură furnizată în sistem centralizat. „E o minciună, avem gaz”
15:03 - Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au spus adio după un an de relație, chiar în prag de Sărbători: „Nu ne mai vorbim de destul timp”
14:54 - Adrian Cioroianu, după reacția Germaniei la vetoul Austriei: „Toate variantele sunt deschise. Eu nu îi văd dând înapoi pe austrieci, și-ar pierde o parte din credibilitate pe plan intern” (VIDEO)
14:42 - Anunț care vizează transportul gazelor din Neptun Deep al OMV Petrom și Romgaz în plin scandal România – Viena pe spațiul Schengen
14:37 - Mărturia românilor din Austria: „Nu cred că austriecii de rând ar avea o problemă cu intrarea noastră în Schengen”
14:25 - Cantități record de gaze importate de Republica Moldova din România, pe la Ungheni
14:21 - Germania și Luxemburg amenință că vor bloca aderarea Croației la Schengen dacă nu intră și România, și Bulgaria (VIDEO)
14:12 - Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, după ce s-au filmat cu o armă pe TikTok (VIDEO)
14:11 - Bărbat căutat de autoritățile din Italia, prins în România: acesta și-a împușcat concubina și a ars trupul neînsuflețit în interiorul unei maşini pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria