HALUCINANT! Un model superb a pozat TOPLESS pe tărâmul dezastrului NUCLEAR de la CERNOBÎL! Oamenii au făcut-o PRAF: ”Doamne!” (FOTO)

HALUCINANT! Un model superb a pozat TOPLESS pe tărâmul dezastrului NUCLEAR de la CERNOBÎL! Oamenii au făcut-o PRAF: ”Doamne!” (FOTO)
foto: Pixabay

Un model a pozat topless în Prîpeat, orașul părăsit în zona de excludere a accidentului nuclear din Ucraina, iar gestul său a stârnit o adevărată vâlvă pe Instagram, potrivit click.ro.

BOMBA ZILEI! OANA LIS PRINSĂ ÎN FAPT CU NICOLAE GUȚĂ! S-A AFLAT TOTUL DESPRE COPILUL SECRET! LUI VIOREL LIS I-A STAT INIMA

Așadar, tânăra a vrut să profite de popularitatea serialului „Cernobîl” și s-a fotografiat pe tărâmul dezastrului, sperând să-și atragă cât mai mulți urmăritori pe Instagram.

ÎI BAGĂ PE TOȚI ÎN BOALĂ! ANDREEA MANTEA, COMPLET DEZBRĂCATĂ PE INTERNET! FANII AU ÎNNEBUNIT (GALERIE FOTO)

Reacțiile internauților au fost de toate felurile, potrivit publicației: „Asta e cea mai înaltă formă de prostie pe care am întâlnit-o până acum!”, „Nu crezi că ești lipsită de respect?”, „Ce naibii este în neregulă cu tine?”, „Ar trebui să-ți fie rușine!”, „Tu vorbești serios? Doamne!”.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Orașul Prîpeat a fost părăsit după accidentul nuclear de la Cernobîl, în anul 1986. A avut o populație de aproximativ 50.000 de locuitori. Uniunea Sovietică a susținut că 31 de oameni și-au pierdut viața, însă potrivit estimărilor din afara URSS bilanțul se ridică la mii de morți, scrie sursa citată.