‘Animalele de companie’ ale lui Pablo Escobar umblă libere prin Columbia: Hipopotamii aduşi de celebrul traficant s-au înmulţit exponenţial şi pun în pericol viaţa oamenilor (VIDEO)

'Animalele de companie' ale lui Pablo Escobar umblă libere prin Columbia: Hipopotamii aduşi de celebrul traficant s-au înmulţit exponenţial şi pun în pericol viaţa oamenilor (VIDEO)
Foto: captură Youtube

Celebrul traficant Pablo Escobar le-a lăsat columbienilor o moştenire cel puţin… bizară.
Este vorba de hipopotami, animelele uriaşe care, deși ar trebui întâlniți în natură doar în Africa, se plimbă acum nestingheriţi prin satele pescăreşti de-a lungul râului Magdalena din Columbia.

IMAGINI NECENZURATE CU ANTONIA! ȘI-A ARĂTAT SÂNII ÎN VĂZUL TUTUROR! ALEX VELEA A PRINS-O ÎN FAPT (POZE INCENDIARE)

Animalele s-au înmulţit rapid în ultima perioadă şi au ajuns să amenințe ecosistemul și chiar modul de viață al localnicilor, relatează Hotnews citând CBS News.

IMAGINI NECENZURATE CU ANTONIA! ȘI-A ARĂTAT SÂNII ÎN VĂZUL TUTUROR! ALEX VELEA A PRINS-O ÎN FAPT (POZE INCENDIARE)

Povestea hipopotamilor columbieni a început în Villa Napoles, fosta proprietate a lui Pablo Escobar, care, în perioada lui de glorie, a adus, prin contrabandă, 4 hipopotami pentru grădina lui zoologică privată. Pe moșia traficantului erau sute de animale exotice, inclusiv rinoceri, elefanți și girafe.

IMAGINI NECENZURATE CU ANTONIA! ȘI-A ARĂTAT SÂNII ÎN VĂZUL TUTUROR! ALEX VELEA A PRINS-O ÎN FAPT (POZE INCENDIARE)

La momentul morții sale, la începutul anilor ’90, guvernul a relocat cea mai mare parte a animalelor, nu și hipopotamii, care practic au fost lăsați să umble liberi.
”Au uitat de hipopotami”, spune biologul David Echeverri, care lucrează pentru CORNARE, agenția de mediu responsabilă cu supravegherea hipopotamilor din regiune.
El estimează că numărul lor este acum de circa 50.

Localnicii par să se fi obişnuit cu animalele gigantice, pe care le consideră ”animalele de companie” ale orașului, dar Echeverri spune că aceste animale sunt extrem de periculoase.
În Africa, hipopotamii omoară mai mulți oameni decât orice alt animal mare, însă în Columbia nu a fost niciun atac mortal până acum.

Biologul se teme că, odată cu creșterea numărului lor, e doar o problemă de timp până când cineva va fi rănit.
”Nu putem putem să-i ucidem, pur și simplu, iar cealaltă soluție este relocarea sau sterilizarea hipopotamilor”, mai afirmă Echeverri.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

(Sursa video: CBS This Morning / Youtube)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`