Hitler a ordonat crearea unor farfurii zburătoare pentru a câştiga cel de-Al Doilea Război Mondial

Hitler a ordonat crearea unor farfurii zburătoare pentru a câştiga cel de-Al Doilea Război Mondial
Dictatorul nazist, Adolf Hitler a ordonat crearea unor arme secrete, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, din teama de a nu pierde războiul. Una dintre aceste arme secrete era o farfurie zburătoare,...

Dictatorul nazist, Adolf Hitler a ordonat crearea unor arme secrete, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, din teama de a nu pierde războiul. Una dintre aceste arme secrete era o farfurie zburătoare, inscripţionată cu o zvastică, ce ar fi survolat fluviul Tamisa, în 1944, potrivit unor martori oculari, scrie site-ul historia.ro.

Farfuria zburătoare  ar fi fost construită în centrul Germaniei, unde există o reţea de tunele secrete, sub conducerea generalului SS Hans Kammler. Dispozitivul putea zbura 2.000 de km, iar informaţiile arată că au fost construite în jur de 15 exemplare.

În Germania nazistă au fost construite rachetele care au îngrozit Londra în Anii războiului. Printre “super-armele” create în secret la baza militară de la Peenemunde, menite să aducă victoria nemţilor în cel de-Al Doilea Război Mondial, se numără racheta V-1, care putea să transporte o bombă de 850 de kilograme şi avea o autonomie de zbor de 200 de km.

Racheta balistică V-2 a fost un adevărat succes, cu încărcătura explozivă de 975 de kg şi o arie de acţiune de 320 de kilometri. Racheta V-2 lovea ţinta cu o viteză de aproape 4.000 de km/h.

Panzerkampfwagen VIII Maus fusese construit pentru a fi cel mai mare şi mai puternic tanc din istorie. Cu dimensiunile de 10,1 metri lungime, 3,67 metri lăţime, 3,66 metri înalţime vehicolul blindat abia dacă atingea 13 km/h şi necesita mult combustibil pentru a se putea deplasa. Până la sfârşitul războiului existau doar 9 bucăţi.

Messerschmidt 262 a fost primul avion cu reacţie operaţional din dotarea unei armate. S-a dovedit a fi cel mai mare vânător însă limitat din pricina lipsei de kerosen a stat mai mult la sol decât în aer.