Imagini amuzante cu Barack Obama și Hillary Clinton: Cei doi sunt subiect de glume după îmbrățișarea din timpul Convenției Democrate (VIDEO)

Imagini amuzante cu Barack Obama și Hillary Clinton: Cei doi sunt subiect de glume după îmbrățișarea din timpul Convenției Democrate (VIDEO)
Foto: huffingtonpost.ca

Barack Obama şi Hillary Clinton au ajuns ţinta glumelor pe internet, anunță B1TV. Cei doi au oferit imaginile anului atunci când s-au îmbrăţisat la convenţia democrată din urmă cu 2 zile. Momentul a fost însă luat în râs de internauţi care au modificat imaginile. Efectul a fost unul extrem de amuzant.

Foşti rivali, Barack Obama şi Hillary Clinton au oferit un moment emoţionant la convenţia democrată din Philadelphia. Cei doi s-au îmbrăţişat în uralelor publicului. Obama a ţinut şi un discurs în care şi-a exprimat susţinerea pentru Clinton.

Momentul emoţionant a devenit însă subiect de glume pentru internauţi. Aceştia au modificat pozele din timpul convenţiei

Imagini amuzante cu Barack Obama și Hillary Clinton: Cei doi sunt subiect de glume după îmbrățișarea din timpul Convenției Democrate

#DIRECT_ONE_xc2quz#

Astfel, într-una dintre imagini, la îmbrăţişarea dintre Clinton şi Obama iau parte şi Joe Biden, Vladimir Putin, John Travolta sau chiar şi dictatorul nord-coreean Kim Jong Un.

Într-o altă fotografia amuzantă, rolul preşedintelui american este luat de Vladimir Putin care îl ţine în braţe pe republicanul Donald Trump.

Scena din filmul titanic a fost la rândul ei folosită pentru a ilustra îmbrăţişarea celor doi politicieni democraţi.

Imaginea cu cei doi a apărut şi în timpul celebrului festival Woodstock.

Şi Michelle Obama apare într-unul dintre trucaje. Soţia lui Obama îl priveşte geloasă pe liderul de la Casa Albă.