Imagini cu autorul atentatului cu bombă din Bulgaria, surprinse pe camerele de supraveghere (FOTO & VIDEO)

Imagini cu autorul atentatului cu bombă din Bulgaria, surprinse pe camerele de supraveghere (FOTO & VIDEO)
Autoritățile bulgare au publicat imagini cu prsupusul autor al tentatului cu bombă de miercuri, din aeroportul Burgas din Bulgaria. Imaginile au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere din aeroport, cu...

Autoritățile bulgare au publicat imagini cu prsupusul autor al tentatului cu bombă de miercuri, din aeroportul Burgas din Bulgaria.

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere din aeroport, cu circa o oră înaintea producerii atacului, potrivit Novinite.

Ministrul bulgar de Interne Ţvetan Ţvetanov a precizat joi că autorul atentatului este un bărbat care se afla pe teritoriul bulgar de circa o săptămână și că punea la cale planul de acțiune de mai mult timp.

Potrivit ministrului, bomba s-ar fi aflat în rucsacul pe care bărbatul în avea în spate. De altfel, din datele preliminare se pare că explozia a pornit de la compartimentul de bagaje al autocarului cu turiști, în momentul în care bărbatul și-a dat jos rucsacul.

Bărbatul avea asupra lui doar un permis de consducere fals, eliberat în Michigan. Totuși, experții bulgari au reușit să recupereze amprentele autorului atacului, acestea fiind trimise către FBI și Interpol.

Șapte persoane au murit în urma atentatului cu bombă de miercuri, șase israelieni, șoferul autocarului care era bulgar și autorul atentatului.

Atacul  nu a fost revendicat însă prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat public Iranul și gruparea teroristă Hezbollah că s-ar afla în spatele acestui atentat. Pe de altă parte, televiziunea oficială iraniană a calificat joi drept „pripite” şi „ridicole” acuzaţiile liderilor israelieni împotriva Iranului.

Imagini cu autorul atacului cu bombă din Bulgaria

Embed: " />