Imagini dramatice din tranșee: Un rus și un ucrainean se împușcă față-n față (VIDEO)

Imagini dramatice din tranșee: Un rus și un ucrainean se împușcă față-n față (VIDEO)

Noi imagini de pe frontul din Ucraina au devenit virale după ce au fost publicate pe rețelele de socializare. O dronă a surprins momentul în care în regiunea Donbas, rușii și ucrainenii au ajuns să lupte la mică distanță în tranșee.

Imagini dramatice de pe front

O grupă de militari ruși a fost filmată când curăță unul din tranșeele din regiunea Donbas. Într-un colț există și un soldat ucrainean care deschide focul asupra unuia dintre soldații ruși care se ascunde după un mal de pământ.

În timp ce continuă să tragă să tragă, soldatul ucrainean se apropie de colțul după care se ascundea militarul rus, continuă să tragă spre inamic până când ajunge în dreptul colțului și ajunge față-n față cu rusul.  Țevile celor două arme practic se lovesc una de cealaltă.

Ucraineanul este cel care în cele din urmă cade secerat în schimbul de focuri, ucis de la mică distanță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo