Imagini șocante în Chicago în timpul unei furtuni! Un tren a sărit de pe şine într-o avalanşă de scântei uriaşe (VIDEO)

Imagini șocante în Chicago în timpul unei furtuni! Un tren a sărit de pe şine într-o avalanşă de scântei uriaşe (VIDEO)
foto: twitter.com

Imagini apocaliptice în Chicago în timpul unei furtuni. O femeie aflată într-o maşină a reuşit să filmeze momentul în care un tren sare de pe şine într-o avalanşă de scântei uriaşe, arată B1 TV.

În imagini se poate observa momentul în care locomotiva şi câteva vagoane deraiază de pe şina de tren şi provoacă scântei uriaşe care copleşesc mijlocul de transport. Apoi, când se apoprie de locomotivă se poate observa cum aceasta este prăbuşită în afara şinelor, împreună cu primele vagoane.

Imagini șocante în Chicago în timpul unei furtuni! Un tren a sărit de pe şine într-o avalanşă de scântei uriaşe

Autorităţile au anunţat că nimeni nu a fost rănit, dar traficul a fost blocat timp de mai multe ore pe linia respectivă. Din primele informaţii se pare că de vină pentru deraiere au fost mai multe resturi transportate de vânt pe şinele de tren care au obstrucţionat circulaţia.

Furtuna puternică din Chicago a venit în mod neaşteptat pentru localnici, la capătul unor zile caniculare, cu temperaturi ce au depăşit 40 de grade Celsius.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)