IMAGINI ŞOCANTE: Un pacient a provocat un incendiu, trei persoane au murit într-un spital din capitala Albaniei (VIDEO)

IMAGINI ŞOCANTE: Un pacient a provocat un incendiu, trei persoane au murit într-un spital din capitala Albaniei (VIDEO)

Un bărbat a provocat în mod intenționat o explozie și un incendiu într-un spital din capitala Albaniei în urma unei dispute care a avut loc în instituția medicală, informează RT.com. Cel care a provocat incendiul, precum și alte două persoane și-au pierdut viața.

Deflagrația a fost provocată luni de un pacient al spitalului american din Tirana, într- sală a clădirii.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea un om, aparent furios, care se îndreaptă către un pacient așezat pe un scaun medical, unde era suspus unei proceduri de dializă. Atacatorul îl stropește pe pacient cu o soluție inflamabilă, victima încearcă să îl oprească ridicându-se de pe scaun, însă individul reușește, în câteva secunde, să pornească incendiul care imediat cuprinde întreaga încăpere.

Imagini șocante într-un spital din capitala Albaniei: Un pacient a provocat un incendiu în urma unei dispute cu un alt bărbat. Agresorul și alte două persoane au murit

#DIRECT_ONE_lykjwk#

Agresorul a murit în urma exploziei, iar celălalt pacient a suferit răni grave. Totodată, presa albaneză notează că alte două persoane au murit asfixiate.

Toată tragedia s-a petrecit în urma disputei dintre agresor și pacientul care și-a pierdut viața. Primul era nerăbdător să folosească un aparat folosit în tratamentul afecțiunilor renale, aparat care era folosit de cel din urmă.

Asistentele din spital au fost cele care au ținut sub control incendiul până la sosirea pomiperilor și a polițiștilor.