Imagini spectaculoase într-un oraș din Rusia! Un troleibuz a ars ca o torță după ce a fost lovit de un fulger (VIDEO)

Imagini spectaculoase într-un oraș din Rusia! Un troleibuz a ars ca o torță după ce a fost lovit de un fulger (VIDEO)
foto: twitter.com

Un autobuz a luat foc în noaptea de miercuri spre joi în orașul Petrozavodsk din nord-vestul Rusiei, potrivit francais.rt.com. Nord-vestul Rusiei a fost cuprins de o vreme mult mai călduroasă decât temperatura medie de vară.

În acest context, vremea a devenit capricioasă, mai multe ploi torențiale însoțite de tunete și fulgere au izbucnit în zonă și nu s-au oprit pentru câteva ore. Internauții au distribuit sute de imagini cu ploaia abundentă și fulgerele spectaculoase pe rețelele de socializare.

În timpul nopții, un astfel de fulger a lovit un troleibuz din orașul Petrozavodsk, iar autovehiculul a fost cuprins instantaneu de flăcări. Din fericire, nu există victime.

Imagini spectaculoase într-un oraș din Rusia! Un troleibuz a ars ca o torță după ce a fost lovit de un fulger

#DIRECT_ONE_bcbh98#

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)