Ce și-a dorit o femeie mahmură de la un fast-food i-a surprins până și pe angajați. Când a sosit comanda soțul a crezut că nu vede bine

Ce și-a dorit o femeie mahmură de la un fast-food i-a surprins până și pe angajați. Când a sosit comanda soțul a crezut că nu vede bine
FOTO: colaj Pixabay.com / Mirror.com

O femeie din Canada a mers la Mc Donald s și a dat o comandă stranie, care i-a uluit până și pe angajații restaurantului, care nu au știut inițial cum să procedeze. Este povestea lui Katie Poole, din Toronto, ce s-a trezit mahmură și a avut o poftă ciudată.

Femeia a petrecut seara alături de soțul ei, iar împreună au consumat băuturi alcoolice. A doua zi de dimineață însă, Katie s-a trezit mahamură și și-a dorit să meargă la Mc Donalds. Potrivit Mirror, ceea ce și-a dorit a întrecut toate așteptările.

Katie a cerut un hamburger, unul dintre preparatele clasice și mai ales populare ale francizei, dar a avut o preferință stranie. După ce a plasat comanda, canadianca a scris însă în preferință că îl vrea fără ceapă, fără muștar, fără castraveți murați și chiar și fără chiftea alături de cele două felii de pâine.

Ce a primit cuplul din partea restaurantului

Înlăturând toate ingredintele din care se realiza preparatul, cuplul a mai primit din partea restaurantului doar două sosuri de ketchup.

„Aseară am băut câteva pahare alături de soția, care s-a trezit mahmură dimineața. Ea a decis că un hamburger de la Mc Donalds îi va înlătura starea, iar în general este genul care preferă sandwich-ul fără ceapă și fără murături. Așa că asta a comandat ea “fără murături, fără ceapă, fără muștar, fără chiflă, fără chiftea”, a explicat soțul ei pentru Daily Star.

Cuplul a primit în schimb două pachete de ketchup, însă Katie a fost nevoită să achite nota întreagă, pentru dou hamburgeri.

FOTO: Mirror.com

Ultima oră