Încă o umilință suferită de Aleksei Navalny. Vladimir Putin a dat ordinul

Încă o umilință suferită de Aleksei Navalny. Vladimir Putin a dat ordinul
Foto: CNBC.com

Vladimir Putin îl ridiculizează pe opozantul său, Aleksei Navalny. Acesta a fost mutat din penitenciarul din Moscova, unde executa o pedeapsă pentru încălcarea eliberării condiționate.

Vadim Kobzev, avocatul lui Navalny, a făcut anunțul, citat de agenția Reuters, potrivit căreia Navalny ar fi fost mutat într-un lagăr de muncă din afara capitalei Rusiei.

Regimul Putin, de neclintit. Cât timp mai trebuie să stea în închisoare Aleksei Navalny

Aleksei Navalny a fost condamnat la închisoare cu executarela începutul lui februarie 2021, pentru nerespectarea condițiilor de suspendare a unei condamnări din 2014. În urmă cu șapte ani, Navalny a primit sentința, găsit vinovatpentru deturnarea de fonduri, contestată vehement de opozantul lui Vladimir Putin. În opinia lui Navalny, a fost doar o comandă politică.

În august 2020, Aleksei Navalny a fost otrăvit cu agent neurotoxic Noviciok. A primit ajutor în Rusia, iar mai apoi, a fost transferat în Germania, la un spital din Berlin. Opozantul lui Putin a revenit în luna ianuarie în țara de origine și a fost arestat imediat, pe aeroport. Au existat proteste destradă, la care au participat un număr semnificativ de tineri, pentru susținerea lui Navalny, împotriva regimului Putin, însă fără efect.

Potrivit sentinței, Aleksei Navalny mai are de stat în spatele gratiilor încă doi ani și opt luni de închisoare.

Ultima oră
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)