Încă un baron local scos din schemă de Marcel Ciolacu. Marian Oprișan confirmă tensiunile cu șeful PSD

Încă un baron local scos din schemă de Marcel Ciolacu. Marian Oprișan confirmă tensiunile cu șeful PSD

Candidatura lui Marian Oprișan pentru un loc la Senat a fost respinsă miercuri, 21 octombrie, de conducerea PSD. Lista candidaților de la Vrancea a fost invalidată de Consiliul Politic Național, după ce Oprișan a convocat o ședință l-a partid și s-a pus cap de listă pentru Senat.

„Nu va fi pe liste niciun candidat trimis în judecată. Este o decizie clară și asumată (…) Listele de la Vrancea au fost invalidate. Acest lucru înseamnă că se declanșează din nou procedura și din nou vom lua decizia finală în această seară. Consider că Marian Oprișan nu ar trebui să candideze pentru o funcție în Parlament, nu este oportun. Este oportun să rămână vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea”, a declarat șeful PSD, Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferinte de presă.

Marian Oprișan confirmă neînțelegerile cu Marcel Ciolacu

Marian Oprișan, care de-a lungul timpului a avut relații tensionate cu Marcel Ciolacu, a oferit o reacție pe marginea acestui subiect.

„Eu, Marian Oprișan, nu am probleme de cinste sau de integritate în PSD.

Este adevărat că nu am avut cele mai bune relații cu liderul PSD, dar într-un partid nu trebuie săfim prieteni, trebuie săne respectăm. Dacănu am probleme de integritate absolut deloc, ce prejudiciu de imagine săaduc?”, a declarat Oprișan la Digi24.

Ultima oră