Incendiu într-o secție de vot dintr-o comună din Prahova. Procesul electoral a fost întrerupt

Incendiu într-o secție de vot dintr-o comună din Prahova. Procesul electoral a fost întrerupt

Scrutinul a fost suspendat, diminică dimineață,într-o secție de vot din judeţul Prahova, în urma izbucnirii unui incendiu. Flăcările au cuprins un coș de fum, din secţia nr. 367 din satul Malu Roşu, comuna Ceptura.

Incendiul a fost stins repede de echipele ISU care s-au deplasat la fața locului, iaractivitatea a fost reluatăla ora 12.40.Nu au fost raportate victime, în urma incidetului. În Ceptura sunt amenajate cinci secţii de vot, iar la urne sunt aşteptate 3656 de persoane, potrivit adevărul.ro.

Acesta este primul incident raportat în Prahova în ziua alegerilor parlamentare din 2020, dar nu și din țară.

Două persoane au decedat în două secții de vot din țară

Unbătrân în vârstă de 80 de ani a decedatduminică, în curtea unei secții devotare din județul Argeș,în localitatea Teiu,la secția de Votare nr. 486. Se pare că bărbatul a leșinat în curtea secției, fiind anunțateechipajele de salvare, care au încercat să-l resusciteze, dar manevra a fost fărăsucces. Vârstnicul era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

O altă persoană a murit în interiorul secţiei de vot 643 din Sectorul 3 al Capitalei.Momentan, nu există informaţii cu privire la identitatea persoanei decedate,

Ultima oră
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)
18:07 - Alfred Simonis (PSD): Este exclus să votăm guvernul Cioloș, la ce nume au apărut