Incident în Camera Comunelor din Ottawa: Premierul canadian a cerut scuze, după ce a împins în mod accidental o deputată a opoziției (VIDEO)

Incident în Camera Comunelor din Ottawa: Premierul canadian a cerut scuze, după ce a împins în mod accidental o deputată a opoziției (VIDEO)

Premierul canadian Justin Trudeau a cerut scuze în Camera Comunelor din Ottawa, după ce a împins din greşeală o deputată a opoziţiei într-un pupitru, încercând să apuce de mână un alt deputat, informează Reuters.

Trudeau a traversat sala şi a încercat să convingă mai mulţi aleşi ai opoziţiei să ia loc în bănci pentru a vota o moţiune menită să accelereze dezbaterea asupra proiectului de lege privind legalizarea sinuciderii asistate medical.

Vrând să-l apuce de mână pe un deputat conservator, premierul canadian a lovit-o cu cotul pe deputata Ruth Ellen Brosseau din Noul Partid Democratic.

Premierul canadian a cerut scuze, după ce a împins în mod accidental o deputată a opoziției

#DIRECT_ONE_o8xk0d#

După, liderul acestui partid, Thomas Mulclair, a intervenit şi a izbucnit o altercaţie între cei doi. Într-un final, Trudeau a luat loc într-un alt colţ al Camerei şi a cerut scuze.

"Am avut contacte fizice cu un anumit număr de membri (ai Camerei) atunci când mi-am întins brațul. Nu aveam intenția să ofensez sau să împing pe cineva", a susţinut premierul, adăugând că prezintă " fără rezerve scuzele".

Ultima oră
23:56 - Cine este Evgheni Muraev, indicat de Marea Britanie drept posibil candidat al Rusiei pentru o schimbare de regim în Ucraina. Moscova, acuzată că vrea să instaleze un guvern pro-rus la Kiev
23:25 - Amenințare falsă cu bombă într-un restaurant din centrul Ploieștiului. Bărbatul care alertase autoritățile a fost dus la sediul poliției
23:09 - Trei bărbați arestați după ce au intrat în casa unor dame de companie și au sustras bani și bunuri
22:44 - Peste 3.800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea COVID-19. Alexandru Rafila: Testarea la medicul de familie, soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare
22:17 - Ion Țiriac ar avea de 10 ori mai mulți urmași decât se știa: „Am trei copii oficiali și 30 neoficiali” (GALERIE FOTO)
21:46 - Varianta Omicron ar putea anunța într-adevăr sfârșitul pandemiei, spune directorul OMS pentru Europa: „Acest virus a surprins de mai multe ori, deci trebuie să fim foarte atenți”
21:12 - Nicușor Dan: Ar fi ieșit duminică la lucru mult mai mulți șoferi și vatmani dacă n-ar fi fost intimidați de sindicat / Condamn inconștiența și tupeul sindicalistului PSD Vasile Petrariu, precum și iresponsabilitatea Gabrielei Firea
20:51 - Armen Sarkissian demisionează de la președinția Armeniei. Președintele țării, spune el, nu are prerogativele necesare pentru a influența politica în vremuri de criză
20:28 - O femeie a murit într-un accident violent pe E58. Mașina în care se afla a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă și a lovit un alt autoturism (FOTO)
20:06 - La ce oră se joacă și cine transmite la TV meciul Simona Halep – Alize Cornet din optimile de finală de la Australian Open 2022