Instagram, acuzat de cenzură! Contul unui artist, șters după ce a publicat mai multe imagini cu Hillary Clinton (FOTO)

Instagram, acuzat de cenzură! Contul unui artist, șters după ce a publicat mai multe imagini cu Hillary Clinton (FOTO)

Rețeaua de socializare Instagram a fost acuzată de "părtinire" și "cenzură", după unui artist din spatele unei picturi murale provocatoare cu Hillary Clinton i s-a șters contul, potrivit rt.com.

Artistul cunoscut sub numele de „Lushsux” o prezintă pe Clinton îmbrăcă sumar, cu un costum de și unele bancnote de dolari.

Fotografia a fost postată pe Instagram, iar Lushsux a descoperit, vineri, că i s-a șters contul, care era urmărit de peste 100.000 de persoane.

„Facebook este bine-cunoscut ca fiind un susținător al Partidului Democrat.Nu știu, ar putea fi o conspirație,dar este un pic ciudat”, a declarat artistul.

El a subliniat faptul că i se pare interesant că i s-a șters contul după ce a postat fotografii cu rivala lui Donald Trump. „Este în regulă să faci picturi murale cu Trump, dar când vine vorba de Hillary Clinto, contul meu este șters”, a mai precizat artistul.

Acesta și-a deschis acum un nou cont de instagram, unde a postat o parte din operele sale , inclusiv picturi murale cu Hillary Clinton. Pe noul cont, artistul l-a etichetat într-o postare pe Kevin Systrom, CEO & Co-fondator al Instagram, spunându-i„cenzura artiștilordepe platforma de socializare este scăpată desubcontrol”.

Hillary Clinton – pictură murală

@kevin did u donate today ?

O fotografie postată de Lushsux (@lushsux2) pe

Hillary Clinton și Donald Trump

@lushsux2 has new prints up at http://lushsux.bigcartel.com/ See link in my profile.

O fotografie postată de Lushsux (@lushsux2) pe

Pictură – Donald Trump

Acuzații de cenzură la adresa Instagram