Întrerupere masivă a conexiunii la internet pe Coasta de Est a SUA

Întrerupere masivă a conexiunii la internet pe Coasta de Est a SUA

Coasta de est a Statelor Unite ale Americii se confruntă marți cu o întrerupere masivă a conexiunii la internet, informează Reuters. Locuitorii din această parte a SUA au avut probleme atunci când au încercat să se conecteze la mai multe platforme online, precum Google, YouTube sau Zoom.

Conexiunea la internet, oprită în mai multe zone de pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii

Reprezentanții furnizorului de internt Verizon Communications Inc și-a alertat utilizatorii în legătură cu o întreripere a fibrei în Brooklyn, New York, adăugând că deocamdată nu poate preciza cât timp vor dura reparațiile.

Potrivit AP, numeroși utilizatori au semnalat pe Twitter că au probleme cu conectarea la diverse servicii online într-o zonă geografică ce este cuprinsă între Washington și Boston. Este voba despre o regiune foarte populată, în care funcționează instituții guvernamentale-cheie din Statele Unite ale Americii, precum și companii financiare importante.

În contextul în care milioane de oameni lucrează de acasă, iar elevii fac cursuri online din cauza pandemiei de coronavirus, întreruperile serviciilor de internet devin o problemă extrem se serioasă, mai notează jurnaliștii de la AP, citând un mesaj transmis de reprezentanții unei școli din Massachusetts, care spun că aceste defecțiuni au un impact major asupra învățământului de la distanță.