Italia: Copil dat dispărut, găsit de un jurnalist trimis să relateze despre caz de la fața locului

Italia: Copil dat dispărut, găsit de un jurnalist trimis să relateze despre caz de la fața locului
Foto: Hepta - Zuma Press / Germogli Riccardo

Un copil de aproape doi ani din Italia, dat dispărut marți, a fost găsit de reporterul RAI, trimis la fața locului să relateze despre caz.

Copil dispărut, găsit de un jurnalist

Nicola Tanturli ar fi ieșit luni noaptea din casă, iar părinții săi nu și-au dat seama. Ei au anunțat autoritățile a doua zi, când au constatat că băiețelul nu mai e în camera lui. Circa 1.000 de oameni, de la pompieri, polițiști și salvatori montani până la localnici, au participat la operațiunea de căutare. În zadar.

Jurnalistul RAI Giuseppe Di Tommaso a fost trimis să relateze cazul din casa părinților, din Palazzuolo sul Senio, comună apropiată de Florența, notează BBC. Pe drum, el a auzit zgomote care veneau dintr-un defileu. El a anunțat poliția, iar carabinierii au coborât 25 de metri până la baza defileului. Acolo, ei l-au găsit pe băiețel, care plângea după mama lui.

Micuțul Nicola a fost transportat la spital, iar medicii au constatat că starea lui de sănătate e una bună.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)