Italia: Ponte dell’Industria s-a prăbușit parțial, în urma unui incendiu violent (VIDEO)

Italia: Ponte dell'Industria s-a prăbușit parțial, în urma unui incendiu violent (VIDEO)
Sursa Foto: Twitter @wantedinrome

Podul de fier de peste Tibru, cunoscut ca Ponte dell’Industria, un reper istoric al Romei, s-a prăbușit parțial, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza unui incendiu. Alarma a fost dată de câțiva tineri care au obesrvat cablurile și fundația în flăcări.

Cartierul Ostiense a fost cuprins de un fum gros, însă nu au fost raportate victime. Focul a fost observat în jurul 11:30, iar pompierii au reușit să-l stabilizeze până la ora 1:00 deși au rămas toatră noaptea în zonă.

Flăcările au dus la prăbușirea parțială a zonei pietonale a structurii, construită între anii  1860 și 1863.

Nu se știe încă care a fost cauza incendiului violent care s-a extins rapid.

Ultima oră
09:40 - Scădere dramatică a a valorii monedei virtuale Bitcoin. Investitorii au pierdut aproape 10.000 de dolari în doar câteva ore
09:26 - Razie a Poliției Rutiere în București: Mai mulți șoferi au urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a drogurilor
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)
21:27 - Doi turiști ucraineni, atacați de o ursoaică în zona Castelului Peleş. Ursoaica va fi relocată / Versiunea primarului din Sinaia