Jaf de MILIOANE DE EURO la un celebru HOTEL DE LUX din Paris. Hoții au folosit o SECURE. Ce SCRIITOR celebru a fost martor (VIDEO)

Jaf de MILIOANE DE EURO la un celebru HOTEL DE LUX din Paris. Hoții au folosit o SECURE. Ce SCRIITOR celebru a fost martor (VIDEO)
Foto: thesun.co.uk

A fost din nou panică în capitala Franței. Se pare că pe lângă monstruoasele atentate, Parisul a devenit scena unor jafuri ca în Vestul sălbatic.

Trei persoane au fost reţinute, însă alte două au reuşit să fugă, după ce au jefuit un magazin de bijuterii din celebrul hotel de lux Ritz, situat în apropiere de piaţa Vendome din centrul Parisului.

Nicio persoană nu a fost rănită, iar prejudiciul s-ar ridica la aproximativ 4,5 milioane de euro, au anunţat surse din poliţie, citate de Le Figaro.

"La Ritz sunt expuse celebre bijuterii de la mari creatori", a explicat o sursă din cadrul poliţiei.

Persoanele care au spart geamurile magazinului de bijuterii ar fi avut asupra lor o secure şi două pistoale.

Cele trei persoane au fost reţinute de echipe ale poliţiei localecare se aflau în piaţa Vendome.

Potrivit Le Figaro, scriitorul Frédéric Beigbeder se afla la luxosul hotel de cinci steleîn momentul jafului şi s-a refugiat în subsol când hoţii au intrat în barul Hemingway.

Securitatea din cartiera fost întărită în 2014, după jafuri comise la mai multe firme din zonă.

Jaf de MILIOANE DE EURO la un celebru HOTEL DE LUX din Paris. Hoții au folosit o SECURE. Ce SCRIITOR celebru a fost martor

#DIRECT_ONE_tpeeb1#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe