Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene la Paris și Torino pentru a alunga românii care așteaptă să voteze (VIDEO)

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene la Paris și Torino pentru a alunga românii care așteaptă să voteze (VIDEO)

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene la Paris și Torino, pentru a dispersa mulțimea care așteaptă la coadă să voteze.

Forțele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene, duminică seară, în fața secțiilor de votare de la Paris, unde sute de oameni protestează, pentru că nu au putut să voteze, secțiile de votare închizându-se.

La închiderea urnelor la ora locală 21.00 (22.00, ora României), câteva sute de români au rămas în faţa porţilor, nereuşind să voteze.

De asemenea, mai multe persoane care au votat sunt blocate în curtea ambasadei, întrucât nu li se dă voie să iasă.

„Ultimii care au votat sunt ţinuţi la porţi în curte pentru a-i lăsa să iasă toţi odată. În spatele porţilor, oamenii urlă: «Nu plecăm!! Vrem să votăm!!»”, scrie o tânără prezentă la secţia de vot de la Ambasada din Paris.

Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene împotriva românilor care nu vor să plece.

Și la Torino forțele de ordine au intervenit cu lacrimogene, duminică seară, în jurul orei locale 20.45, unde sute de români aşteptau să voteze.

În urma incidentului, unele persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Jandarmii alungă românii care așteaptă să voteze la Paris cu gaze lacrimogene

Violențe la Paris, în încercarea de a alunga românii care așteaptă să voteze

Jandarmii intervin cu lacrimogene și la Torino

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)