DOLIU TERIBIL în lumea muzicii! Juraţii de la ‘VOCEA’ sunt DEVASTAŢI: Celebra cântăreaţă A MURIT la doar 33 de ani, în urma unui INFARCT (FOTO, VIDEO)

DOLIU TERIBIL în lumea muzicii! Juraţii de la 'VOCEA' sunt DEVASTAŢI: Celebra cântăreaţă A MURIT la doar 33 de ani, în urma unui INFARCT (FOTO, VIDEO)
Foto: pixabay.com

Este doliu în lumea muzicii! O celebră cântăreaţă, fostă concurentă la emisiunea The Voice, varianta „Vocea României” din SUA s-a stins din viaţă, la doar 33 de ani.

REPEDE CLICK AICI: A MURIT, MILIOANE DE ROMÂNI ÎN LACRIMI – TRAGEDIA TERIBILĂ A MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI! (FOTOGRAFII UNICE)

Este vorba de Janice Freeman, care a murit sâmbătă, în urma unui infarct cauzat de un cheag de sânge, informează evz.ro.

S-A TERMINAT! SMILEY S-A ÎNCURCAT CU RAMONA! ADIO GINA PISTOL! POZE INCENDIARE CU NOUA DRAGOSTE

Janice a participat la concursul de voce în 2017, concurând în echipa lui Miley Cyrus, în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii.

POZE FIERBINȚI CU IRINA RIMES GOALĂ! A FOST FILMATĂ CHIAR CÂND ERA LA DUȘ! FANII AU ÎNNEBUNIT

(Foto: Janice Freeman / Instagram)

Cântăreaţa a avut evoluție incredibilă după participarea la „The Voice” și a rămas bună prietenă cu Miley Cyrus, după ce a fost eliminată din competiție.

REPEDE CLICK AICI: ÎL IUBESC TOATE FEMEILE DIN ROMÂNIA, IAR EL SUFERĂ TERIBIL (IMAGINI ȘOC CU VEDETA NR. 1 DE LA NOI!)

(Foto: Janice Freeman / Instagram)

Janice se afla acasă, împreună cu soțul ei, când a acuzat dureri și imposibilitatea de a respira.

Ea a decedat câteva ore mai târziu în spital, din cauza unui cheag de sânge care i-a traversat corpul și a ajuns la inimă.
Freeman s-a confruntat cu o serie de probleme serioase de sănătate, inclusiv lupus, meningită și cancer de col uterin, pe care le-a învins.

DOLIU TERIBIL în lumea muzicii! Juraţii de la ‘VOCEA’ sunt DEVASTAŢI: Celebra cântăreaţă A MURIT la doar 33 de ani, în urma unui INFARCT