Detalii INCENDIARE despre judecătoarea care a invalidat mandatul lui Andrei Năstase: Are DOAR 2 ani de experienţă, din care unul a stat în CONCEDIU de maternitate

Detalii INCENDIARE despre judecătoarea care a invalidat mandatul lui Andrei Năstase: Are DOAR 2 ani de experienţă, din care unul a stat în CONCEDIU de maternitate

Dezvăluiri şocante despre judecătoarea din Republica Moldova care a invalidat, marți noapte, alegerile locale din Chişinău şi, implicit, mandatul obţinut de Andrei Năstase.

Rodica Berdilo, magistrata Judecătoriei Centru care a declarat invalid scrutinul, are o experiență de puțin peste 2 ani, o bună parte din acest timp fiind petrecut în concediul de maternitate, scrie cotidianul.md.
Ea a fost numită în funcție la 23 mai 2016, pe un termen de 5 ani, printr-un decret al fostului președinte Nicolae Timofti.

La nici trei săptămâni de la numirea în funcție, 7 iunie 2016, Berdilo a fost suspendată din funcţia deţinută, pe perioada aflării în concediu parţial plătit pentru îngrijirea copilului până la atingerea vârstei de 3 ani.
Prin urmare, concediul acesteia urma să fie până la 25 octombrie 2017, în data de 21 aprilie 2017 judecătoarea întorcându-se la muncă.

Judecătoria Chişinău a anulat, marţi seară, alegerile locale anticipate organizate pe 3 iunie pentru desemnarea primarului capitalei Republicii Moldova, câştigate de proeuropeanul Andrei Năstase.

Ultima oră
17:35 - Nicușor Dan: Pe ceea ce înseamnă paturi de spital în București nu există o presiune în acest moment. Ne dorim cu toții ca această creștere să nu fie explozivă în continuare (VIDEO)
17:34 - Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”
17:27 - Raluca Turcan, despre salariul minim: Solicitarea de majorare se încadrează între 8% și 12%. Creșterea va fi consistentă inclusiv pe partea de salariu net
17:17 - Accident feroviar în Timiș: Mecanicul unui tren şi şoferul unui camion, transportaţi la spital, în urma unei coliziuni
17:13 - Maria Buză a dat Capitala pe viața la țară: „Să fie un an de când m-am mutat. Sunt cea mai fericită”
17:01 - Legea asistenței sociale s-ar putea schimba. Ce trebuie să știe românii care primesc ajutor de la stat
16:57 - Florin Cîțu: Cred că azi dăm hotărârea CNSU privind închiderea activităților economice de la ora 18 în localitățile cu incidențe între 4 și 6 la mie (VIDEO)
16:53 - Prefectul judeţului Prahova a emis un ordin privind încetarea mandatului primarului din comuna Şotrile, condamnat pentru pornografie infantilă
16:40 - Joe Biden și Emmanuel Macron, prima conversație de la izbucnirea scandalului pe vânzarea de submarine. Franța își acuzase aliații de „trădare”
16:27 - Mihaela Rădulescu, întâlnire de gradul zero cu un actor celebru. Cum s-au fotografiat cei doi și ce reacție a avut iubitul vedetei (FOTO)