Ce cadou i-a dus președintele României prințului Charles (VIDEO)

Ce cadou i-a dus președintele României prințului Charles (VIDEO)

Klaus Iohannis a participat, împreună cu soția sa, Carmen, la invitaţia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, la dineul organizat la Palatul Buckingham, miercuri seară, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către prinţul Charles.

Cu această ocazie, Iohannis i-a oferit prinţului Charles o icoană pe sticlă, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Ucigătorul de Dragon (Balaur) şi Martirul, o colecţie de vinuri reprezentative din cele trei regiuni istorice ale României, Moldova, Muntenia şi Transilvania, dar şi o sticlă de vin din 1948, anul naşterii prinţului de Wales.

Președintele României se află într-o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

El trebuia să aibă miercuri o întâlnire cu premierul britanic, Theresa May, însă întrevederea nu a mai avut loc ”din motive obiective, ce au ţinut exclusiv de partea britanică”, a informat Administraţia Prezidenţială.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei