Libia: Explozie puternică la Benghazi, în apropierea unei clădiri oficiale

Libia: Explozie puternică la Benghazi, în apropierea unei clădiri oficiale
O explozie puternică s-a produs miercuri dimineaţa în faţa unei clădiri depinzând de Ministerul libian de Externe la Benghazi, în estul ţării.În urma exploziei s-au produs pagube importante, întrucât a...

O explozie puternică s-a produs miercuri dimineaţa în faţa unei clădiri depinzând de Ministerul libian de Externe la Benghazi, în estul ţării.

În urma exploziei s-au produs pagube importante, întrucât a distrus o mare parte a clădirii şi a provocat pagube importante sediului local al Băncii centrale, situat în apropiere, relatează AFP.

Imediat nu se ştia dacă explozia, care se pare că a fost provocată de o maşină-capcană potrivit aceloraşi surse, s-a soldat cu victime.

Ea coincide cu marcarea unui an de la atacul împotriva Consulatului Statelor Unite la Benghazi, în care au fost ucişi ambasadorul american şi trei agenţi americani.

După îndepărtarea de la putere a lui Muammar Kadhafi, în octombrie 2011, Benghazi a fost teatrul mai multor explozii şi unui val de asasinate şi atacuri vizând judecători, militari şi poliţişti care au servit în timpul fostului regim.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”