Liderul cu 7 vieți! Putin dezvăluie cum a scăpat de 5 tentative de asasinat: Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci (VIDEO)

Liderul cu 7 vieți! Putin dezvăluie cum a scăpat de 5 tentative de asasinat:  Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci (VIDEO)
Foto: libertatea.ro

Președintele rus, Vladimir Putin i-a povestit regizorului american Oliver Stone cum a supraviețuit tentativelor de asasinat pe care le-a întâmpinat.

Întrebat de cineastul american pe această temă, liderul de la Kremlin a răspuns cu un proverb: "Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci!", informează Știrile Pro TV.

Liderul cu 7 vieți! Putin dezvăluie cum a scăpat de 5 tentative de asasinat: Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci

#DIRECT_ONE_gqx7km#

După ce regizorul american a comparat tentativele de asasinat cu cele 50 pe care Fidel Castro le-a întâmpinat, Putin a dezvăluit că cel mai bine e ca un lider să se ocupe personal de securitatea sa .

"Am vorbit cu Castro despre asta. Mi-a spus 'Vrei să știi de ce sunt încă în viață?'. I-am răspuns 'De ce'? 'Pentru că personal mă ocup de securitatea mea', a răspuns el", a povestit Putin.

"Îmi fac munca, agenții de securitate își fac și ei treaba. Am încredere în ei. Dacă ți-e scris să mori spânzurat, nu te îneci", a mai spus acesta.

Interviul realizat de regizorul american, Oliver Stone face parte dintr-un documentar desprea liderul rus, intitulat The Putin Interviews" și va fi difuzat pe postul american Showtime, de pe 12 iunie.