Louie Anderson, actor câştigător al premiului Emmy, a murit la vârsta de 68 de ani

Louie Anderson, actor câştigător al premiului Emmy, a murit la vârsta de 68 de ani

Comediantul Louie Anderson a murit, vineri, în Las Vegas, la vârsta de 68 de ani, după o luptă cu cancerul, a anunţat Variety.

El este cunoscut publicuui larg după ce în 1995 a produs, creat şi a jucat în seialul original de animaţie la Fox „Life With Louie”.

Anderson a devenit celebrul în 1984, când a interpretat un set din „The Tonight Show Starring Johnny Carson”.

A jucat într-o comedie specială la Showtime în 1987, a avut apariţii TV regulate în emisiuni de noapte şi în filme precum „Ferris Bueller’s Day Off” în 1986 şi „Coming to America” în 1988.

În ultimii ani, Anderson a fost apreciat pentru interpretarea din serialul de comedie „Baskets”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina