Lucian Bode: Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine

Lucian Bode: Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine
Foto: gov.ro

Ministrul Transporturilor Lucian Bode s-a prezentat, duminică dimineață, la urne pentru a vota. Acesta a declarat că ”este o datorie pentru toţi românii ca astăzi să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltarea, pentru următorii patru ani”, adăugând că el a ales să voteze pentru schimbarea în bine.

„Este o datorie pentru toţi românii ca astăzi să-i aleagă pe cei care le vor gestiona bugetele, dezvoltarea, pentru următorii patru ani. Pentru mine a fost foarte simplu, cum de altfel este pentru orice sălăjean. Alegi continuitatea sau alegi schimbarea. Eu am ales schimbarea în bine. Şi când spun schimbarea, mă gândesc ce suntem astăzi unde suntem astăzi ca şi judeţ, ca şi municipiu la nivel naţional, ca şi dezvoltare, ca şi nivel de trai, ca şi nivel al veniturilor”, a afirmat ministrul.

Oficialul a îndemnat lumea să îşi exercite dreptul la vot.

”Am ales gândindu-mă la toţi sălăjenii care aşteaptă de la cei pe care îi votează dezvoltarea judeţului, a localităţii, aşteaptă investiţii noi, dezvoltarea infrastructurii la nivel judeţean, regional, local. Îndemn încă o dată toţi românii, toţi sălăjenii, toţi zălăuanii, să vină să îşi exercite acest drept”, a precizat Lucian Bode.