Lucian Romașcanu, despre posibilul premier PSD: Locul unu pe listă este Marcel Ciolacu / Credem că PSD va rămâne pe primul loc, chiar dacă mai sunt voturile din Diaspora

Lucian Romașcanu, despre posibilul premier PSD: Locul unu pe listă este Marcel Ciolacu / Credem că PSD va rămâne pe primul loc, chiar dacă mai sunt voturile din Diaspora
foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul PSD, Lucian Romașscanu a oferit o serie de declarații în cursul serii de duminică, la sediul PSD Buzău. Senatorul este de părere că Partidul Social Democrat va rămâne pe primul loc, iar una dintre variantele pe care le-ar avea în calcul pentru funcția de premier este chiar liderul formațiuni politice, Marcel Ciolacu.

„Ce vedem în această seară sunt nişte cifre care dau drept câştigător PSD. Am aşteptat acest rezultat, un rezultat pe care PSD, în urma reformelor şi schimbărilor pe care le-a propus, l-a meritat. Credem că va rămâne pe primul loc, chiar dacă mai sunt voturile din Diaspora, iar asta ne va pune în situaţia de a nominaliza primii prim-ministrul, iar prima propunere de Guvern să vină de la PSD”, a declarat senatorul PSD, potrivit News.ro.

Romașcanu este de părere că un nume potrivit în funcția de premier este chiar Marcel Ciolacu. „Avem toate opţiunile posibile, de la preşedintele partidului Marcel Ciolacu, care a lăsat loc de discuţii. Dumnealui a spus că ne trebuie cel mai bun premier în contextul pandemiei şi al crizei economice, pe care îl poate daPSD. Deci, locul unu pe listă este Marcel Ciolacu. Mai avem doi foşti premieri, profesori universitari, medici de renume, deci avem cu cine să venim în faţa românilor”, a mai adăugat el, potrivit sursei citate anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe