Luka Jovici va plăti o amendă de aproape 30.000 de euro pentru a scăpa de închisoare, după ce a încălcat măsurile de restricție

Luka Jovici va plăti o amendă de aproape 30.000 de euro pentru a scăpa de închisoare, după ce a încălcat măsurile de restricție
Sursa Foto: Twitter

Atacantul echipei Real Madrid,Luka Jovici,va plăti o amendă de aproximativ 30.000 de euro în ţara sa, pentru a scăpa de închisoare, după ce a încălcat măsurile de restricţieimpuse de autorități din cauza crizei sanitare declanșată de noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, transmite Reuters.

Jovici,amendă de 30.000 de euro pentru încălcarea măsurilor anti-Covid-19

În vârstă de 22 de ani, fotbalistul sârb a acceptat să plătească o amendă de 3,5 milioane de dinari în următoarea lună pentru a nu ajunge la închisoare pentru şase luni.

Cu toate căar fi trebuit să stea în izolare pentru o perioadă de 14 zile, Jovici a plecat din Spania la Belgrad, la debutul pandemiei, în martie, pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale.

Faimosul sportiv ar fi trebuit să rămână în Spania,după ce echipa Real Madrid a intrat în izolare, în urma unui caz de infectare cu noul virus ucigaș înregistrat la formaţia de baschet, care folosea acelaşi cantonament. În plus, Joviciar fi trebuit să intre în carantină la sosirea în Serbia, dara fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad.

Atacantul a cerut iertare le vremea respectivă pentru fapta sa, dar autortăţile sârbe l-au trimis în judecată.

La momentul respectiv, premierul Serbiei, Ane Brnabici, l-a criticat durpe fotbalist.

”Aţi văzut cu toţii exemplele fotbaliştilor noştri care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre.”, a declarat primul ministru sârb.

Cum arată iubita model a lui Luka Jovic, la două luni după ce a născut

Sofija Miloseviceste cu optani mai mare decât atacantul Realului, iar de curând i-a oferit un copil, Aleksei Jovic, născut pe 8 septembrie.Partenera de viața a sportivului s-a refăcut complet după naștere și este într-o formă extraordinară. Frumoasa blondină a postat de curând pe rețelele de socializare mai multe fotografii apreciate de fani.

”De necrezut că te-ai recuperat așa repede!”

”Pur și simplu perfectă”

”E de acum fotografia asta? În formă maximă, cu viteza luminii”.

Acestea sunt doar câtevadintre reacțiile urmăritorilor sârboaicei.

Sârboaica a intrat în lumea modei de la14ani, prezentând de-a lungul timpului pentru mai multe brand-uri, atât în Serbia, cât și la Milano sau New York.