Lunetista fotomodel Thalito a murit în regiunea Harkov. Brazilianca a fost ucisă de ruși (video)

Lunetista fotomodel Thalito a murit în regiunea Harkov. Brazilianca a fost ucisă de ruși (video)
Foto: captura video.

Modelul brazilian Talita do Valle, care lucra ca lunetist în Ucraina, a murit. Informația fiind publicată miercuri, 6 iulie, de Daily Mail.

Potrivit ziarului britanic, modelul s-a alăturat armatei ucrainene și a luptat trei săptămâni. Femeia a murit sâmbătă, 2 iulie, în regiunea Harkov, în urma unui incendiu în buncărul în care se ascundea.

Lunetista fotomodel a mai luptat în Siria

Fratele lunetistei, Theo Rodrigo Vieira, a declarat reporterilor că Valle s-a separat de unitatea ei și s-a ascuns într-o încăpere.  Lunetista nu a reușit să iasă din buncăr. Motivul morții fiind sufocare.

Publicația raportează că aceasta nu este prima experiență de participare a braziliencei la operațiuni militare speciale. Ea a luptat deja împotriva ISIS. Jurnaliștii precizează că Valle a învățat meseria luptând în Siria, de partea kurzilor.

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a anunțat marți, 5 iulie,  că 170 de mercenari străini au fost uciși în Ucraina în zece zile. Oficialul a subliniat, de asemenea, că 99 de mercenari au refuzat să continue să participe la ostilități și au părăsit teritoriul ucrainean.

Mercenarii din peste 50 de țări ale lumii fac parte din trupele armate ucrainene.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”
19:28 - Vladimir Putin a vorbit mai degrabă ca un taximetrist nervos decât ca un șef de stat, arată o analiză The Guardian. Discursul președintelui rus, „un set de clișee conspiraționiste incredibil de analfabete”