MAE lansează un avertisment de călătorie de condiţii meteorologice "severe" pentru statul american New York

MAE lansează un avertisment de călătorie de condiţii meteorologice "severe" pentru statul american New York
Foto: nypost.com

MAE îi atenţionează pe cetăţenii români care se află sau călătoresc pe teritoriul statului New York din SUA că a fost emisă o avertizare de condiţii meteorologice „severe” pentru zonele din nordul şi vestul acestui stat, potrivit unui comunicat al instituției, remis Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe cetăţenii români care se află sau călătoresc pe teritoriul Statului New York din SUA asupra faptului că Serviciul Naţional de Meteorologie (National Weather Service) a emis „o avertizare de condiţii meteorologice severe pentru zonele din nordul şi vestul acestui stat, inclusiv zona metropolitană Buffalo”.

Ministerul de Externe precizează că o avertizare de ninsori abundente, viscol, temperaturi scăzute şi vizibilitate redusă este valabilă până în seara zilei de vineri în regiunile Oswego, Erie, Jefferson, Lewis, Genesee, Wyoming, Cattaraugus, Chautauqua şi St. Lawrence.

MAE recomandă cetăţenilor români să manifeste prudenţă şi să consulte site-urile de specialitate, pentru informaţii suplimentare.

Tags: