MAE: Un cetățean român a decedat în accidentul din Germania

MAE: Un cetățean român a decedat în accidentul din Germania
Șoferul autocarului înmatriculat în România implicat într-un accident pe o autostradă din Germania a murit, iar alți 12 pasageri au suferit traumatisme minore. "În data de 4 februarie, ora 4,00, în apropiere...

Șoferul autocarului înmatriculat în România implicat într-un accident pe o autostradă din Germania a murit, iar alți 12 pasageri au suferit traumatisme minore.

„În data de 4 februarie, ora 4,00, în apropiere de Regensburg, un TIR cu numere de înmatriculare turceşti a derapat, iar autocarul românesc, care se afla în spatele acestuia, nu a mai putut evita coliziunea. În autocar se aflau 22 de persoane. Cetăţeanul român care conducea autocarul a decedat, iar alte 12 persoane au suferit traumatisme minore. La bordul autocarului nu existau pasageri minori”, precizează MAE, informează Mediafax.

Un autocar înmatriculat în România a intrat în coliziune cu un camion turcesc. Tir-ul a derapat pe Autostrada A3, în dreptul localității Beratzhausen, și s-a răsturnat pe carosabil, iar apoi a fost lovit de autocar. (Detalii AICI)